• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Steven Bos b.v.

IJssellaan 30
2935 CW Ouderkerk a/d IJssel
tel. 0180 - 682544
fax 0180 - 682168

Romneyloodsen

De romneyloods en nissenhut is de goedkoopste overdekking van ruimte. Bovendien is de romneyloods
erg flexibel door zijn snelle op- en afbouw. Daarnaast is er bij een romneyloodsen nissenhutgeen dure fundering nodig. Een ondergrond van gewolmaniseerde baddinghout zijn voldoende om u gemiddeld binnen twee dagen een bedrijfsklare, permanente of tijdelijke romneyloods te leveren. Hierdoor hebben de loodsen een uiterst lage kostprijs. Bovendien is iedere vierkante meter in de romneyloods daadwerkelijk rendabele ruimte, omdat er geen inwendige draagconstructies met hinderlijke palen nodig zijn. Daarnaast is de loods voorzien van lichtdoorlatende PVC-banden. De Romneyloodsen van Steven Bos hebben verschillende afmetingen en uitvoeringen.
Steven Bos haalt, brengt en plaatst naar wens in casco of kompleet.
Met kompleet bedoelen wij dat we tevens kunnen zorgdragen voor de installatie van alle:
► Electra
► Sanitair
► verwarming
► schilderwerk
► vloerbedekking
► bestrating

Kwaliteit en een goede service staan bij Steven Bosimmer hoog in het vaandel, wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en staan hierin niet stil in het toepasen van nieuwe ontwikkelingen.
Voor meer informatie over het huren of aanschaffen van een romneyloods kunt u mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bellen naar 0180 – 682544. Ook kunt u gebruik maken van ons interesse-formulier.