• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Steven Bos b.v.

IJssellaan 30
2935 CW Ouderkerk a/d IJssel
tel. 0180 - 682544
fax 0180 - 682168

Bedrijfshallen

Steven Bos ontwerpt en realiseert iedere bedrijfshal conform uw wensen. Van ontwerp tot afbouw realiseren wij uw bedrijfshal duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij.
Wij hebben kennis en ervaring in diverse bedrijfstakken en branches en bouwen bedrijfshallen die representatief en functioneel zijn voor uw bedrijf.
Ook speciale faciliteiten kunnen wij moeiteloos voor u inpasbaar maken.
Door de vrijwel onbeperkte indelings- en afwerkingsmogelijkheden krijgt u een bedrijfshal waarin u met uw bedrijf kunt functioneren en groeien.
Steven Bos haalt, brengt en plaatst naar wens in casco of kompleet.
Wij kunnennatuurlijk ook zorgdragen voor de installatie van alle:
► electra
► sanitair
► verwarming
► schilderwerk
► vloerbedekking
► bestrating

Kwaliteit en een goede service staan bij StevenBos hoog in het vaandel, wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en staan niet
stil in innovatieve ontwikkelingen op het gebied van de bouw van bedrijfshallen.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bedrjifshal, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u zo snel en professioneel mogelijk adviseren.

U kunt mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bellen naar 0180 – 682544.
Ook kunt u gebruik maken van ons interesse-formulier, na invullen nemen wij zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op.