• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Steven Bos b.v.

IJssellaan 30
2935 CW Ouderkerk a/d IJssel
tel. 0180 - 682544
fax 0180 - 682168

Bouwketen

Onder een bouwkeet verstaan we een tijdelijk huisvesting voor bouwvakkers.
Deze bouwkeet wordt meestal gebruikt voor de pauzes van de bouwvakkers of werkbesprekingen. Ook worden hier dingen opgeslagen zoals gereedschappen en materialen. Een bouwkeet is in verschillende maten en uitvoeringen te
verkrijgen.
Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van zo’n bouwkeet. Deze bouwketen worden meestal met een kraan op de juiste positie gebracht op locatie. Er is ook de mogelijkheid om er meerdere aan elkaar of op elkaar te plaatsen, zodat u het kunt omtoveren tot een waar kantoor of gebouw.
 
Steven Bos haalt, brengt en plaatst naar wens in casco of kompleet.
Met kompleet bedoelen wij dat we tevens kunnen zorgdragen voor de installatie van alle:
► Electra
► Sanitair
► verwarming
► schilderwerk
► vloerbedekking
► bestrating

 Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bouwkeet voor u, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u zo snel en professioneel mogelijk adviseren.
Kwaliteit en een goede service staan bij StevenBos hoog in het vaandel, wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en staan niet
stil in innovatieve ontwikkelingen op het gebied van loodsenbouw.
U kunt mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bellen naar 0180 – 6825440180 – 682544.

 

Ook kunt ugebruik maken van ons interesse-formulier, na invullen nemen wij zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op.