• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Steven Bos b.v.

IJssellaan 30
2935 CW Ouderkerk a/d IJssel
tel. 0180 - 682544
fax 0180 - 682168

Varianthallen

De Varianthal biedt u de meest efficiënte mogelijkheid om uw materialen, veilig en overzichtelijk op te slaan.
De varianthal heeft rechte zijwanden, dit betekent dat u de mogelijkheid heeft voor extra bergruimte door hier stellingen en kasten te plaatsen.
De varianthallen van Steven Bos zijn erg flexibel door zijn snelle op- en afbouw. Daarnaast is er bij een varianthal geen dure fundering nodig.
Een ondergrond van gewolmaniseerde baddinghout zijn voldoende om u gemiddeld binnen twee dagen een bedrijfsklare, permanente of tijdelijke varianthal. Hierdoor hebben de loodsen een uiterst lage kostprijs.
Bovendien is iedere vierkante meter in de varianthal daadwerkelijk rendabele ruimte, omdat er geen inwendige draagconstructies met hinderlijke palen nodig zijnSteven Bos haalt, brengt en plaatst uw varianthal naar wens in casco of kompleet.
Met kompleet bedoelen wij dat we tevens kunnen zorgdragen voor de installatie van alle electra,sanitair, verwarming, schilderwerk,vloerbedekking en bestrating.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een varianthal voor u, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u zo snel en professioneel mogelijk adviseren.
Kwaliteit en een goede service staan bij StevenBos hoog in het vaandel, wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en staan niet stil in innovatieve ontwikkelingen op het gebied van loodsenbouw.

U kunt mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bellen naar 0180 – 682544.
Ook kunt ugebruik maken van ons interesse-formulier, na invullen nemen wij zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op.